Gazdaságfejlesztési divízió 2017-06-22T12:23:03+00:00

GAZDASÁGFEJLESZTÉS:

EGYÜTT AZ INNOVÁCIÓTÓL A
PROFITNÖVELÉSIG!

Alapvető célunk az agrárvállalkozások profit-termelő képességének növelése olyan egyedi technológia-fejlesztési projektek és innovatív programok segítségével, amelyek kizárólag partneri közösségünk tagjai számára érhetőek el, így csak nekik nyújtanak direkt nyereségben megmutatkozó gazdasági előnyöket.

Közösségi előnyöket kiaknázó szakértői tevékenységünk így a a talajművelési megoldásoktól egészen a beszerzési és értékesítési társulások aktív támogatásáig terjed.

 

TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉSI
PROJEKTEK

Gazdaságfejlesztési megoldásokat szállítunk!

A Gazdaságfejlesztési Divízió a jövőben bízó szakemberek innovatív közössége – ezért tűztük ki zászlónkra a modern, gazdaságossági előnyöket hozó, ugyanakkor a környezettudatos mezőgazdasági eljárások támogatását is.
A magyar földben évente közel 60 milliárd forint ki nem aknázott többlet-profit rejlik. Közös célunk az, hogy ennek a lehető legnagyobb
részét a lehető legkíméletesebb technikával a felszínre hozzuk.

1998 és 2013 között a Csökkentett Energiaigényű Környezet kímélő Növénytermesztési Technológiák programban (CSEKNT) már bizonyítottuk, hogy a technológia-fejlesztés és a tudatos innováció a talajművelésben is mérhető költségcsökkenést és hozamnövelést jelent.

 

ÚJ MODELL:
KÖZÖSSÉGI TÁRSULÁSOK

Az európai mezőgazdasági vállalkozások fenntartható, biztonságos és eredményes működtetésének egyik leghatékonyabb módja a közösségi fejlesztések alkalmazása.
Fő koordinátorként olyan közösségi előnyökre és megosztott erőforrásokra alapozó hálózatot hozunk létre, amely kiemelkedően támogatja agrárvállalkozások előrehaladását.
Egyedi programokkal (nagyker-áras gépértékesítés, közösségi szervizhálózat, output-input anyagok értékesítése) olyan gazdasági környezetet biztosítunk a hálózat tagjainak, amelyek biztos versenyelőnyhöz juttatják őket a hagyományos piaci szereplőkhöz képest.

A JÖVŐ MEGÉRKEZETT:
NAGYOBB EGYSÉGBEN MÉG NAGYOBB ERŐ

A modern hálózati együttműködés piaci hatása a közös célok mellett kiálló, közös üzleti szándékot megfogalmazó szervezet nagyságai miatt is lényeges.
Közösségi értékesítési és beszerzési platformok létrehozásával megvalósítjuk a jövő mezőgazdasági piacterét, ahol az eladó és a vevő is jobban jár a társulással.
Ennek következtében partneri közösségünk tagjai olyan megkerülhetetlen piaci tényezővé válnak, akik bevételeiket és költségeiket egy egyedi informatikai és hálózati rendszer segítségével optimalizálják.

 

Partneri közösségünk tagjai számára egyedi menedzser-támogató szakértelmet biztosító Gazdaság-fejlesztési Divízió küldetése az, hogy az agrárvállalkozások profit-termelése környezettudatos hálózati innovációk felhasználásával is a lehető legjobb legyen.

A GAZDASÁGFEJLESZTÉSI DIVÍZIÓ SZOLGÁLTATÁSAI KIZÁRÓLAG PARTNERI KÖZÖSSÉGÜNK TAGJAINAK ÁLLNAK RENDELKEZÉSÉRE!

 

Letölthető prospektus

ELÉG A SZÓBÓL! Itt az ideje agrárvállalkozását eredményesebbé tenni!