AVBH: a biztonságos közösség 2017-06-22T12:23:03+00:00
Az Agrárvállalkozási Biztonsági Háló (AVBH) egy nála nagyobb, komplex B2B üzletviteli tanácsadási rendszer (Üzleti Támogató Szolgáltatás-Rendszer, ÜTSZR) legszélesebb körben elérhető, célzottan az agrárvállalkozások számára kidolgozott fő terméke. A hálózati elven működő AVBH rendelkezésre állás típusú tanácsadói termék: üzletfejlesztési biztonságot nyújt a fejlődni vágyó, az önszervező közösség erejére és érdekérvényesítő képességére nyitott, előre gondolkodó agrárvállalkozásoknak. A zártkörű rendszer tagjai fenntartható versenyképességet és az átlagot meghaladó eredményességet érhetnek el a rendszerhez való csatlakozással. Az Agrárvállalkozási Biztonsági Háló (AVBH) rendelkezésre állási elemei alapot nyújtanak számukra a biztonságos működéshez. A 3 fő pillér leírását az alábbiakban olvashatja.

Jogi- és adótanácsadói hálózatunk

„Az AVBH tagjai a mindennapi szinten túlmutató jogi- és adózási problémáikat képesek lesznek eredményesen megoldani úgy, hogy a minősített szakember-hálózat elérésével a rendszer biztosítja nekik a terület legmagasabb színvonalú, speciális tudással és tapasztalattal rendelkező szakértőinek megoldásait.”

Akadályoztatás esetén tulajdonosi támogatás

„Jól körülírt és előre nem látható tulajdonosi akadályoztatás (krízishelyzet) esetén az AVBH segít a vállalkozóknak biztonságban megőrizni az addig kiépített üzleti eredményeiket úgy, hogy a meglévő eljárásokat és sztenderdeket felkészült és gyakorlattal rendelkező vezetői kompetenciák ideiglenes bevonásával fenntartja és működteti egy meghatározott időtartam erejéig.”

Anyagi nehézségek esetén pénzügyi segítség

„Az AVBH (a cégcsoport saját független pénzügyi intézménye, az EURO-ECO Zrt. segítségével) a szerződött hálózati tagoknak nyújt egyedi rugalmasságú és gyors segítséget a jogosult vállalkozással kapcsolatba hozható pénzügyi nehézségek esetén – még akkor is, amikor a normál banki finanszírozás nem elérhető.”

További információkat szeretnék az AVBH-ról!
Letölthető prospektus

ELÉG A SZÓBÓL! Itt az ideje vállalkozását biztonságosabbá tenni!