Agrár Szaktanácsadási Divízió 2017-06-22T12:23:03+00:00

TÁMOGATÁSOK

MEGBÍZHATÓ
SZAKÉRTŐK
KEZÉBEN

Alapvető célunk a mezőgazdaság és a vidékfejlesztés területén elérhető támogatások ügymeneti biztonságának fokozása. Ezt magas színvonalú, tapasztalt és elismert szakértői hálózatunk rendelkezésre állásával érjük el.

Szakértőink a támogatás-menedzsment folyamatokat professzionálisan előkészített protokollok mentén segítik.

EREDMÉNYES TÁMOGATÁSOK:
ELŐKÉSZÍTÉS ÉS ELEMZÉS

Gazdaságfejlesztési megoldásokat szállítunk!

A támogatások és pályázatok megalapozott információk és megfelelő előkészítő munka segítségével szolgálják igazán az agrárvállalkozások érdekeit.
Felkészült szakértőink támogatást adnak abban, hogy a forrásokat mindig reális és biztonságos keretek között tudja bevonni vállalkozásába.
Hálózatunk tagjaként a lehetőségekről első kézből értesülve, kockázatmentes szakértői protokollok felhasználásával készülhet fel a támogatott fejlesztések megvalósítására.

BIZTONSÁGOS TÁMOGATÁSOK:
MINŐSÉG-BIZTOSÍTOTT SZAKÉRTELEM

A támogatások és pályázatok sikerének kulcsa a pontos és tudatos megvalósítás. De ki tudja ebben az Ön vállalkozását hatékonyan támogatni?
Minőségbiztosított szakértői rendszerünk segítségével biztos mederbe tereljük az elindított támogatási folyamatokat.
Ennek érdekében magas minőségű szupervizori rendszert építettünk ki, amely hozzásegíti az Agrárvállalkozási Biztonsági Háló tagjait támogatási céljaik maximális elérésében.
Szakértői küldetésünket a Vidékfejlesztési Szaktanácsadók Országos Szövetsége kiemelt érdekérvényesítő partnerként támogatja.

FENNTARTHATÓ TÁMOGATÁSOK:
KÖZÖS SIKEREK 2020 UTÁN

A “Támogatások támogatása” küldetésünk a fejlesztési projektek utógondozásának biztosításával fejeződik be.
Partneri közösségünk tagjait megbízható ismereteinkkel időben készítjük fel a 2020 utáni időszakra.
Az Agrár Szaktanácsadási Divízió a gazdálkodás elemzésével és az átalakuló támogatási rendszer információinak tudatos és módszeres átadásával biztosítja a hálózatban működő agrárvállalkozások eredményes jövőjét.

 

Az Agrár Szaktanácsadási Divízió gondoskodik arról, hogy az Ön támogatásai és pályázatai prémium szakértői gondoskodással szolgálják üzleti céljait.

AZ AGRÁR SZAKTANÁCSADÁSI DIVÍZIÓ SZOLGÁLTATÁSAI KIZÁRÓLAG PARTNERI KÖZÖSSÉGÜNK TAGJAINAK ÁLLNAK RENDELKEZÉSÉRE!

Az Agrárvállalkozási Biztonsági Háló szolgáltatás csomagunk kiegészítő elemeként az Agrár Szaktanácsadási Divízió gondoskodik arról, hogy az Ön támogatásai és pályázatai prémium szakértői gondoskodással szolgálják üzleti céljait.

AZ AGRÁR SZAKTANÁCSADÁSI DIVÍZIÓ SZOLGÁLTATÁSAI, AZ AVBH EGYÜTTES IGÉNYBEVÉTELÉVEL KÖZÖSSÉGI TÁMOGATÁS MELLETT ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE!

 

Letölthető prospektus

ELÉG A SZÓBÓL!
Itt az ideje támogatásait és pályázatait biztonságos mederbe terelni!